Meld je aan!

Programma donderdag 30 maart
15.30 – 16.00 uur  Ontvangst
16.00 – 18.00 uur  Interactieve Lezing door Marco Buschman (meer info hieronder)
18.00 – 19.30 uur  Buffet en netwerken
19.30 – 21.30 uur  Interactieve workshop; Toepassen van de Verbinding
21.30 – 21.45 uur  Afsluiting

Locatie
De Zwanenhof in Zenderen

Verbindend vermogen kun je ontwikkelen!
‘Zet mensen bij elkaar en je krijgt gedoe. Gegarandeerd. Tegelijkertijd geldt: mensen willen geen gedoe maar verbinding.’
Begrippen als contact, vertrouwen en verbinding lijken iets softs te hebben. Intussen zijn het in het bedrijfsleven harde voorwaarden om tot vruchtbare en duurzame samenwerking te komen. Contact komt immers voor contract. Verbindend vermogen is daartoe het sleutelbegrip. Daarbij geldt: als verbindend vermogen voldoende wordt ingezet, valt het niet speciaal op. Tegelijkertijd geldt ook: als het verbindend vermogen ontbreekt, raken mensen losgezongen van zichzelf of komen ze alleen te staan. Ik denk dat mensen juist het ontbreken van verbindend vermogen massaal herkennen.
Tijdens de ervaringsgerichte en uitdagende lezing ga je ervaren wat Verbindend Vermogen is en hoe je het kunt (door)ontwikkelen. Je luistert niet alleen; je doet mee, je leert en lacht én … je komt daadwerkelijk in actie.

Marco Buschman, MCC is Managing Partner bij COURIUS; specialisten in de menskant van veranderen. Hij is een energieke en uitdagende leiderschapstrainer, team- en executive coach, spreker en auteur van het boek Verbindend Vermogen (in totaal 18 dagen #1 bestseller Top 100 op Managementboek.nl). Marco richt zich op de (door)ontwikkeling van het verbindend vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. Daarnaast heeft hij zich als gastdocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit en NHTV Breda University of Applied Sciences. Binnen zijn werk maakt hij gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes. Marco is gecertificeerd als ICF Master Certified Coach en Certified Team Performance Coach.

Kosten
€ 49,50 p.p. incl. dinerbuffet en drankjes! (excl. BTW)
Profiteer NU van flinke kortingen met de combitickets voor de Lente Lezing & het Zomerfestival!

Meld je aan!